Powered by Partyspace
 +(32) 475/35.04.23  info@marketbase.be  Verhuurders

Vouwtenten Bree

De vouwtent, ook wel plooitent of easy up partytent genoemd,
is eenvoudig en binnen de minuut op te zetten zonder extra materiaal en is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Types vouwtenten Bree

Vouwtenten

Bartenten

Rooktent

Kwaliteit van een vouwtent Bree

De Flexxum vouwtent is van topkwaliteit! U kunt kiezen tussen een stalen of aluminium frame. Aluminium is steviger en daardoor geschikter voor intensief gebruik. Ook voor het dakzeil zijn er 2 keuzemogelijkheden: polyester of PVC light. Beiden kunnen bedrukt worden. 

Opties vouwtent Bree

Opties

Inrichting

Vlaggen & banners voor vouwtenten

De vouwtent of easy up partytent Bree

De vouwtent, ook wel plooitent of easy up partytent genoemd, is eenvoudig en binnen de minuut op te zetten zonder extra materiaal en is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Deze easy up partytent kun je volledig naar je wensen aanpassen: het dak en de zijwanden zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Daarenboven is ons logistiek systeem zo soepel dat we zeer snel kunnen inspelen op de vraag naar partytenten en vouwtenten. Koop vandaag een vouwtent in een maat en kleur dat op voorraad is (duidelijk zichtbaar in de productfiche per vouwtent), en de volgende werkdag wordt de plooitent al bij jou thuis afgeleverd.

Al jaren investeert Marketbase in constante verbeteringen in de kwaliteit van vouwtenten. Zo zijn onze vouwtenten uitgegroeid tot de meest stevige en makkelijkst op te zetten en op te vouwen plooitenten die je op de markt kunt vinden. Het frame gaat open en dicht als een accordeon, ideaal om je partytent dus snel te plaatsen of op te bergen. Door zijn gebruiksgemak, wordt de vouwtent ook vaak ingezet als markttent of marktkraam tent. Vouwtenten kan je zowel privé als professioneel gebruiken.

De vouwtent is beschikbaar in verschillende formaten en uitvoeringen.

Ga hier naar alle vouwtenten