Powered by Partyspace
 +(32) 475/35.04.23  info@marketbase.be  Verhuurders

Pagodetenten Genk

De pagodetent ook wel piramidetent genoemd is zeer stijlvol en kan dus op elk soort evenement worden ingezet. Het is bovendien een zeer sterke tent die voor een langere periode buiten kan blijven staan. De tent is zowel met als zonder zijwanden verkrijgbaar.

Types pagodetenten Genk

Pagodetent in detail Genk

De pagodetenten van Partyspace hebben een keder profiel: in de aluminiumprofielen werden gleuven aangebracht, waarin de zijwanden glijden. De tent is dus volledig wind- en waterdicht!

Opties voor pagodetenten Genk

De pagodetent of piramidetent Genk

De pagodetent, ook wel piramidetent genoemd, is een zeer stijlvolle tent die elk evenement de juiste uitstraling geeft. Deze tent bestaat in verschillende formaten en past op elk type feestje, zowel particulier als professioneel. Bij Partyspace hebben we een uitgebreid gamma van pagodetenten met zijwanden (of pagodetenten zonder zijwanden als die niet nodig zijn).

Pagodetenten zijn bovendien heel stevige tenten die wel tegen een stootje kunnen en dus ook langere tijd buiten kunnen blijven staan. De pagodetenten van Partyspace hebben een keder profiel: in de aluminiumprofielen werden gleuven aangebracht, waarin de zijwanden glijden. Geen vervelende lussen dus en bovendien ook een wind- en waterdichte tent!

De pagodetenten is beschikbaar in verschillende afmetingen.

Klik hier voor deze te bekijken