Ga naar webshop

Stertenten Zonhoven

De Vega stertent is een echte eye-catcher op je evenement. Bovendien kan u de stertent volledig naar wens laten bedrukken om nog extra in het oog te springen. Met 2 personen zet je de stertent in 15 minuutjes op. 

3

Types stertenten Zonhoven

Kwaliteit van een stertent Zonhoven

De mast van de stertent is vervaardigd uit geanodiseerd aluminium. De paal met een diameter van 75mm is voorzien van een stevig liftsysteem, waarmee het dakzeil perfect wordt opgespannen. Het dakzeil is gemaakt uit 420D polyester met PU coating, uiterst licht en toch ontzettend sterk.

Opties stertent Zonhoven

De Vega stertent

Eén centrale mast en een dakzeil dat op 6 punten wordt verankerd, meer is er niet nodig om een opvallende partytent op te zetten! Mede door dit exclusief design is onze stertent de absolute eyecatcher op een outdoor evenement.

De mast van onze Vega stertent is vervaardigd uit geanodiseerd aluminium. De paal met een diameter van 75mm is voorzien van een stevig liftsysteem, waarmee het dakzeil perfect wordt opgespannen. Het dakzeil is gemaakt uit 420D polyester met PU coating, uiterst licht en toch ontzettend sterk.

 

Vega tenten zijn beschikbaar in wit, zwart of zandkleur en worden geleverd inclusief grondankers en PVC-draagtassen.

De optionele zijwanden werden voorzien van een dubbele bevestiging: met een Velcroband en met duurzame en sterke YKK-ritsen.  Alleen zo bent u zeker dat ze er nooit zullen uitwaaien! Stertenten zijn uiterst geschikt voor evenementen, maar niet onmiddellijk om permanent buiten te blijven staan. Hiervoor schaft u beter één van onze pagodetenten aan.