Ga naar webshop

Partytenten Pelt

De partytent ook wel buizenframetent of receptietent genoemd is een kwaliteitsvolle tent die men eenvoudig en relatief snel kan opzetten. Deze tent is uiterst geschikt voor outdoor evenementen. Er zijn verschillende uitvoeringen en kleuren mogelijk. 

Kwaliteit van een partytenten Pelt

De kwaliteit van de PVC partytent is uitstekend. De zijwanden worden enerzijds aan het frame vastgemaakt met elastieken en anderzijds aan elkaar en aan het dakzeil met velcro. Dit zorgt ervoor dat de tent volledig wind- en waterdicht is. De vlinderbouten zorgen voor een extra sterke bevestiging, beter dan de veelgebruikte kliksystemen. Dankzij de gegalvaniseerde buizen is de tent ook roestvrij. 

Opties partytenten Pelt

De partytent of buizenframetent Pelt

Een partytent kopen? Wij helpen je graag verder. De partytent van Partyspace ook wel buizenframetent of receptietent genoemd is een kwaliteitsvolle tent die men eenvoudig en relatief snel kan opzetten. De buizen zijn gegalvaniseerd en dus roestvrij, daardoor is deze tent uiterst geschikt voor outdoor evenementen. Het is de ideale tent voor communiefeesten, recepties, verjaardagsdrinks, tuinfeestjes en zoveel meer. 

Er zijn 3 doorloophoogtes verkrijgbaar, namelijk de standaardmaat (Deluxe) van 2 meter en de professionele modellen (Elite) van 2,3 meter of 2,6 meter hoog.  De professionele elite modellen zijn geschikt voor intensief gebruik, ze beschikken namelijk over extra sterke buizen en een grondframe. Het deluxe model is dan weer eerder geschikt voor occasioneel gebruik. 

De buizenframetent is onmiddelijk beschikbaar. Het deluxe model is verkrijgbaar in meerdere kleuren. De Elite modellen kan je enkel in het wit kopen. De party tent is UV-bestendig, brandwerend en ook volledig wind- en waterdicht. 

Bij Partyspace staan we garant voor de beste kwaliteit en door onze jarenlange ervaring kunnen we u zeker het juiste advies geven.  Bent u op zoek naar een ander soort tent, onderdelen, toebehoren of een leuke inrichting voor uw tent. Neem dan zeker een kijkje op de rest van de website. We hebben namelijk een zeer uitgebreid aanbod aan verschillende soorten feesttenten en promotiemateriaal.